Je bekijkt nu DISARONNO WEARS DIESEL

DISARONNO WEARS DIESEL

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle
  • Bericht reacties:0 Reacties

De zevende samenwerking van Disaronno met een Italiaans modehuis is een feit! Het denim label Diesel heeft dit jaar de Limited Edition flessen aangekleed.

Ik mocht als één van de eersten de fles in ontvangst nemen en ik keek er ook naar uit om het te unboxen. Ik nam het pakketje verpakt mee op vakantie naar Curaçao,  want ik had al een idee hoe ik de content wilde gaan schieten. Ik heb op het terrasje van mijn kamer de unboxing gedaan. Tropische temperatuur, uitzicht op het zwembad en tussen de palmbomen zat ik als een blij kind het cadeaupapier eraf te scheuren.

Mijn eerste indruk was WOW!! De fles heeft een strakke denim look. Als je de fles goed bekijkt lijkt het alsof het echt bekleed is met textiel. Het blauwe camouflage patroon maakt het wel af. Daar staat Diesel ook wel bekend om.

De bekende vormgeving van de fles met de gouden accenten in combinatie met denim blue vind ik helemaal passend. Als je thuis een mooie goudkleurige bar cart hebt, dan is deze fles een echte eyecatcher!

Met een deel van de verkopen van deze fles ondersteunt Disaronno de OTB Foundation. Deze stichting valt onder Diesel en heeft als motto: ‘Moedige acties voor een betere wereld’. Het ondersteunt diverse sociale initiatieven die zijn gericht op duurzaamheid, innovatie en directe sociale impact.

Naast de grote Disaronno fles, zijn ook dit jaar twee setjes miniatuurverpakkingen verkrijgbaar. Verpakt per drie stuks in zes verschillende denimtinten. Dit is heel leuk om cadeau te geven (maar ook om te krijgen).

Met Disaronno Wears Diesel is mijn privé collectie nu ook weer wat groter geworden.

Ik vind het heerlijk om een scheutje Disaronno door mijn ijskoffie toe te doen. Zo dronk ik Disaronno het liefst op Curaçao. Probeer het uit, I think you will love it!

Ben je een cocktail liefhebber (ja, daar houd ik ook wel van), dan vind je hieronder een recept voor een speciale Disaronno Wears Diesel cocktail.

  • Meng in een groot glas 50 ml Disaronno, 20 ml Jamaica Rum overproof, 30 ml limoensap, 20 ml passievruchtsiroop, 8 muntblaadjes en wat crushed ice.
  • Garneer de cocktail met wat extra munt en frambozen.

Till next time.

Liefs, Reena

#spon

Geef een reactie