Je bekijkt nu DISARONNO VELVET

DISARONNO VELVET

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle

Als je mij langer volgt weet je dat ik een liefhebber ben van Disaronno. Dit heerlijke drankje met de beroemde amandel aroma drink ik op verschillende manieren. Puur met ijs, als een cocktail en soms ook in mijn koffie.

Nu is er een nieuwe traktatie; Disaronno Velvet. Dit is een cream likeur met echte Nederlandse melk, gemixt met de klassieke likeur van dit merk (alcoholpercentage is 17%).

De fles heeft zijn iconische uiterlijk, net als bij de reguliere Disaronno fles. Het heeft een witte look wat perfect past bij de cream likeur.

Disaronno velvet drink je puur, met ijs. Ik zal je vast vertellen hoe het smaakt. Het heeft de bekende smaak van de reguliere Disaronno, maar dan romig, zacht en zoet, zoals je gewend bent van Disaronno. Door de toevoeging van melk heeft het zijdezachte lagen, vandaar de naam Velvet.

Mijn kinderen vragen in deze periode heel veel aandacht van mij en ik ben aan het multitasken. Maar als moeder moet je ook tijd maken voor jezelf. Dat is zo belangrijk. Ik neem mijn tijd om mijn gezicht te behandelen met scrubs, maskertjes en serums. Ondanks dat we nu in een tijd leven waarin we veel thuis zijn, kun je thuis ook genieten van een drankje. Ik doe dat graag in mijn tuin, in de hangmat met een glaasje Disaronno Velvet. Muziek op de achtergrond en genieten maar.

Mijn advies aan alle mama’s, neem echt tijd voor jezelf. Zoek een juiste balans tussen het thuiswerken en onderwijs geven aan je kinderen. Pak dat momentje voor jezelf en geniet ervan.

Disaronno Velvet is hét eigentijdse drankje om deze lente en zomer thuis mee af te koelen. Het is nu verkrijgbaar bij Nederlandse slijterijen en de adviesprijs is €21,99.

Het is ook bijna moederdag, dus dit is wel een hele leuke verkoelende cadeautip.

Cheers!

Liefs, Reena

#disaronnovelvet #geenalcoholonderde18 #spon