Je bekijkt nu COCONUT HAIR PRODUCTS FROM URTEKRAM + GIVEAWAY!

COCONUT HAIR PRODUCTS FROM URTEKRAM + GIVEAWAY!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:1 reactie

Ben jij net als ik ook zo dol op kokos in verzorgingsproducten? Lees dan verder.

Inmiddels moet iedereen wel weten dat kokosolie hele goede eigenschappen heeft. Zowel voor de gezondheid als voor je huid en haar.

Ik zal in dit artikel focussen op het haar. Kokosolie dringt diep door in je haar en gaat het verlies van proteïnen tegen waardoor je haren dikker en sterker worden. Het voorkomt uitdroging en daardoor krijg je meer glans.

Ik heb kennis mogen maken met de nieuwe haarproducten van Urtekram. Urtekram heeft zijn hoofdkantoor zitten in Denemarken. Zij zijn de grootste biologische groothandel van Scandinavië. Naast verzorgingsproducten leveren zij ook biologisch voedsel. De producten van Urtekram worden verkocht in 36 landen.

Terug naar de haarproducten. Ik heb de afgelopen twee weken de coconut shampoo, conditioner en haarolie getest.

Ik begin met de haarolie. Deze bevat naast kokosolie ook biologische amandel-, jojoba- en broccolizaadolie. Dit zorgt voor glans en voeding voor normaal tot droog haar als ook voor beschadigd haar. Omdat ik fijn haar heb ben ik altijd bang om oliën te gebruiken. Mijn haar wordt namelijk al sneller vet. Voor het wassen breng ik de haarolie aan op mijn gehele haar. Mijn haar komt tot net iets over mijn schouders, dus heb ik aan twee pompjes voldoende. Ik masseer mijn hoofdhuid ook ermee. De keren dat ik het gebruik hebt, heb ik het een uur laten intrekken. Je kan dit ook aanbrengen voor het slapen zodat het de hele nacht intrekt, maar dat heb ik nog niet getest.

Vervolgens was ik mijn haar met de shampoo. De shampoo bevat kokosnectar en extract van madeliefjes om natuurlijk vocht in te brengen terwijl zeewier het haar revitaliseert. De shampoo schuimt niet veel. Is niet erg, want wist je dat een goede shampoo niet schuimt? Ik masseer de shampoo in mijn haar en masseer ook mijn hoofdhuid en dan spoel ik het goed uit.

Dan breng ik de conditioner, die verrijkt is met kokosolie en kokosnectar, aan en dit breng ik alleen aan op de haarpunten. Ik laat het twee minuten inwerken. Goed uitspoelen is heel belangrijk, want shampoo en conditioner resten kunnen je haar juist vet maken.

Na het wassen droog ik mijn haren met een föhn en wissel ik af van warm naar koud.

Beauty & parfum

Mijn haren glanzen en zien er gezond uit. Mijn haar is minder pluizig en heeft volume. De haarolie is er ook goed uitgewassen. Dus de shampoo heeft zijn werk goed gedaan.

Ik vind deze producten heerlijk en bovendien vind ik het erg prettig om deze producten te gebruiken, want het is 100% natuurlijk, 100% vegan, niet getest op dieren en alle ingrediënten zijn biologisch. Wat ik ook fijn vind is dat deze producten niet een hele sterke kokosgeur hebben.

Meer producten van Urtekram vind je hier.

********************GIVEAWAY ALLERT!********************************

In samenwerking met Urtekram mag ik twee keer de haarolie weggeven!

Wat moet je daarvoor doen? Laat jouw naam achter in de comments en ik het zou het erg leuk vinden als je mij zou volgen op Instagram, klik hier.

De winactie loopt van 14 t/m 31 mei en is alleen geldig voor Nederland & België.  Donderdag 1 juni maak ik de winnaar bekend.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Anita H.

    Mijn haar kan wel wat extra verzorging gebruiken.

Geef een reactie