Je bekijkt nu CLASSY SUIT

CLASSY SUIT

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

Toen ik mijn Chloé tasje had ontvangen, zat ik na te denken met welke outfit ik dit het beste kan combineren. Ik heb genoeg kleding waar ik het mee kan combineren, maar eigenlijk zocht ik een pak. Een classy pak in ongeveer dezelfde kleur als mijn tas.

Een complete pak voor vrouwen kan aardig wat centen kosten. Maar…….ik heb eens rondgekeken bij Ali Express en daar vond ik een heel leuk pak, die zo leuk staat bij mijn tas.

Ik bestelde eerst maat M, maar ik kreeg direct een bericht van de verkoper met de vraag want mijn lengte en gewicht is en welke maat ik normaal draag. Ik gaf de verkoper de nodige informatie en toen kreeg ik advies om maat L te bestellen, omdat maat M gericht is op de Aziatische vrouw. Ik besloot zijn advies op te volgen.

Binnen tien dagen had ik mijn order binnen, dat is echt supersnel voor een order die helemaal uit China moet komen.

De broek zit precies goed en de blazer ook. De bijbehorende ceintuur maakt het ook wel af. Bij deze outfit zat ook een leopard sjaaltje, echter vond ik dat niet mooi staan. Maar wel leuk dat dat erbij zat.

De kwaliteit is we oké.  Het is netjes afgewerkt maar je merkt wel dat de stof goedkope kwaliteit is. Maar goed, wat verwacht je van Ali Express? Ik heb €35,17 betaald inclusief verzendkosten. Als ik het geheel een cijfer moet geven, dan geef ik het een 7,5.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie