Je bekijkt nu SUMMER LOOKS 2020

SUMMER LOOKS 2020

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

Echt supermooi weer hebben we tot nu toe maar enkele dagen gehad. Op vakantie naar het buitenland zit er dit jaar niet in, helaas. Ik verlang er wel naar in een zon, zee en strand vakantie. Echter ik neem geen risico i.v.m. Covid-19.

Dit jaar dus vakantie in eigen land. De afgelopen weken heb ik heel veel nieuwe kleding binnen gekregen en een aantal daarvan wil ik jullie laten zien.

Roze jurkjes kan ik niet genoeg van hebben. Dit jurkje heeft iets klassieks, maar ook modern. Ik vind het wel iets 60’s hebben. Het is van NA-KD. Hij kost €68,95 en is uit de collectie Hoss x NA-KD. Ik draag maat 38.


In samenwerking met Zalando mocht ik wat uitzoeken. De keuze was best moeilijk omdat Zalando een heel groot assortiment heeft. Ik had al een tijdje geen nieuwe sportieve items, dus koos ik voor nieuwe sneakers en een blouse dress van Adidas. De mensen die mij heel goed kennen weten dat ik een Adidas fan ben. Ik draag maat 38 en het kost €39,95. De sneakers zijn ook van Adidas Originals en dit type is de YUNG-1. Ik draag maat 39 en ze kosten nu €89,95.


Chiquelle stuurde me laatst ook wat nieuwe items. Zoals deze roze top en groene joggingsbroek. Ik vind deze kleurencombinatie zomers. Ik noem het ook wel de watermeloen look. De broek is in maat 38 en kost €39,95 en de top is one size en kost nu €17,47.Nu nog wachten tot het echt mooi weer wordt, zodat ik kan genieten van de items die ik heb gekregen.

Till next time.

Liefs, Reena

 

Geef een reactie