Je bekijkt nu BLOG UPDATE

BLOG UPDATE

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

BLOG UPDATE

Het was een tijdje stil op mijn blog. Dit heeft o.a. te maken met Covid-19. Halverwege maart moest iedereen thuis werken en waren de scholen dicht.

Naast moeder, huisvrouw en ondernemer zijn + een part-time job was ik ook ineens juf Reena. Dat ging mij echt niet makkelijk af.

Het thuiswerken met twee kinderen is pittig. Naast mijn eigen werk ook nog onderwijs geven was echt too much voor mij. Ik had geen energie om full focus te geven aan content maken en het schrijven van blogs.

24/7 met een puber van 14 en een kind van 7 thuis zitten was wel leuk en gezellig. We hadden quality time met elkaar maar af en toe (vaak) kon ik ze ook achter het behang plakken.

Toen de basisscholen in mei open gingen, was ik blij dat ik wat meer lucht zou krijgen. Of toch niet? Nou, de basisschool besloot om de kinderen vier halve dagen les te geven en werd er ook nog vier halve dagen thuisgewerkt. Het naar school brengen en na een paar uur weer ophalen + alsnog thuiswerken was nog vermoeiender dan ik had gedacht.

In juni gingen de basisscholen volledig open en gelukkig maar, want ik trok het echt niet meer. Ik  zwaaide Gianna maar al te blij uit op het schoolplein. Yes, eindelijk rust en focus op mijn werk. Langzamerhand begon ik zelf wat meer structuur te krijgen in mijn dagen.

Als ondernemer heb ik ook last van de Corona crisis. Geen events, geen live perslanceringen, weinig opdrachten en dus ook minder inkomen. Gelukkig heb ik nog een part-time job bij een werkgever. Maar wat een drama is het voor heel veel andere ondernemers die nergens op terug konden vallen.

Langzamerhand begint het allemaal weer te lopen met de opdrachten en heb ik ook weer zin en energie om meer aandacht te besteden aan mijn blog.

Mijn blog heeft een update en nieuwe look gekregen. Dat heeft even geduurd maar het is nu zo goed als af.

Till next time.

P.s. de gele jurk die ik draag op de foto is  van NA-KD. Momenteel hebben ze onwijs veel leuke items. Klik hieronder op de afbeelding om een kijkje te nemen.



Liefs, Reena

Geef een reactie