Je bekijkt nu BIRTHDAY OUTFIT

BIRTHDAY OUTFIT

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op 19 april’18 ben ik weer een jaartje ouder geworden, 37 jaar! Het was de warmste 19 april ooit. In De Bilt werd 27,4 graden gemeten. Het oude record van 24,3 graden was uit 1988. Dat is 30 jaar geleden! Ik was toen 7 geworden. Ik kan het me niet meer herinneren.

Aan het begin van de week werd er al gezegd dat het mooi weer zou worden. Ik kwam ineens op het idee om op mijn verjaardag naar de Keukenhof te gaan. Ik vroeg mijn ouders mee. De laatste keer dat ik naar de Keukenhof ben geweest was ik 4 of 5 jaar  en was ik ook samen met mijn ouders. Mijn vader was toen fotograaf en hij had veel foto’s van mij had gemaakt. Ik kan de foto’s alleen niet zo snel terugvinden, want ik had het graag willen delen met jullie.

Nu vond ik het erg leuk om in de Keukenhof te shooten en ik heb mijn vader gevraagd de foto’s te nemen. Ik heb als kind en als volwassen vrouw, foto’s in de Keukenhof die genomen zijn door mijn vader, hoe leuk is dat?! Mijn kinderen waren op school en we waren lekker vroeg daar heen gegaan zodat ik op tijd terug zou zijn om mijn kinderen op te halen van school. Mijn kinderen hebben echt helemaal niks met bloemen dus ze vonden het ook niet erg dat ze niet mee waren.

Ik had een jurk aan met een vast broekje erin. De jurk is open aan de voorkant. Dus show my legs! De jurk heeft een bloemenprint. Ik heb dit gekocht bij de Primark in maat 36 en het kost €17,00.

Verder had ik het gecombineerd met mijn nieuwe roze sneakers van PUMA en de roze hoed had ik al.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie