Je bekijkt nu WOO Candles & Home Fragrances

WOO Candles & Home Fragrances

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het is bijna oktober en dus ook woonmaand. We gaan vaker binnen zitten en het wordt eerder donker. Het wordt ook kouder dan is het zo fijn om thuis te komen, de verwarming aan te zetten en lekker lang op de bank te hangen onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom (of thee).

Veel mensen doen in oktober inspiratie op en vinden het leuk om na de zomer hun huis opnieuw in te richten. Ik ben nog niet helemaal tevreden hoe het ingericht is bij mij, maar dat komt nog wel.

Wat echt niet mag ontbreken in deze koude, donkere maanden zijn kaarsen en geursticks. Dat geeft altijd zo een warm gevoel en creëert sfeer in huis.

Onlangs heb ik een pakketje ontvangen van WOO, dat staat voor Worlds of Opportunities.

In het pakketje zit een geurkaars, home perfume en perfume diffuser. Het zit in een mooie verpakking en de flesjes passen bij elke interieur.

WOO is een luxe maar duurzaam lifestylemerk. Saskia de Knegt is de CEO en heeft dit bedrijf opgezet. WOO is niet uit op lage prijzen. Zij willen juist door de verkoop van producten zoveel mensen helpen.

Zo worden de glazen potjes waar de geurkaarsen in zitten, gemaakt van gerecycled glas. Vrouwen in Vietnam verzamelen flessen en krijgen daarvoor betaald. De kaarsen zijn gemaakt van bijenwas en hebben een hoge kwaliteit geuren. Doordat het gemaakt is van bijenwas gaan de kaarsen lang mee (tot wel 60 branduren).

WOO geeft mensen over de hele wereld een kans om op een eerlijke manier duurzame kwaliteit producten te maken. Hoe mooi is het dat je door het kopen van een WOO product een ander er ook mee helpt.

Ik heb de WOO Perfume Diffuser Black, WOO Lucky Candle Black Mermaid en WOO Home Perfume Spray Brown. Dit heeft een zoete geur met kardemom, kamperfoelie en een vleugje citrus.

WOO heeft een online shop en een concept store in Amsterdam. Klik hier om alle producten te ontdekken. Wie weet vind jij wel alvast een leuk kerstcadeau om weg te geven of om op jouw verlanglijstje te zetten.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie