Je bekijkt nu PURE LEAF PREMIUM TEA

PURE LEAF PREMIUM TEA

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Food
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ik drink wel eens de ijsthee van Pure Leaf. Mijn favoriete smaak is lemon. Ijsthee vind ik vooral in de zomer erg lekker. Nu het steeds kouder wordt, vind ik warme thee lekker. Ik kan er echt van genieten, even een moment voor mezelf.

Vandaag was ik op het Pure Leaf event om kennis te maken met de nieuwe hot tea van Pure Leaf. Ik was wel erg benieuwd welke varianten er zijn.

Ik mocht ook mijn eigen teablend maken. Superleuk om te doen.

Sasha de Boer, nu fotografe, (oud NOS nieuwslezeres) was ook aanwezig om tips en tricks te delen als het gaat om food fotografie.

Ook was theesommelier Joyce Muendo speciaal uit the UK overgevlogen om alles te vertellen over thee. Zoals de herkomst van thee en hoe de thee geplukt wordt. Zo weet ik nu dat zwarte, groene en witte thee allemaal van dezelfde theeblaadjes gemaakt worden.

Wat ik zo mooi vind aan Pure Leaf is dat zij het belangrijk vinden dat de thee van goede kwaliteit is. Zij zetten zich in voor mens, dier, landschap, milieu en de leefomstandigheden van de boeren. Zij waarborgen dat de theeplantages in goede conditie zijn. Pure Leaf thee is 100% natuurlijk.

Er zijn zeven verschillende varianten:

Green Tea with Jasmin, Ginger & Orangeblossom, Chai, Earl Grey, Green Tea with Mint, Camomile en Black Tea with Vanilla.

Vanaf volgende week is Pure Leaf thee verkrijgbaar bij Albert Heijn en in horeca zaken. De consumentenadviesprijs is €3,99.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

 

Geef een reactie