Je bekijkt nu MY MOSCHINO SQUAD

MY MOSCHINO SQUAD

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:2 reacties

Deze shoot vond ik superleuk om te doen met mijn meiden. Ze houden, net als mama, ook van fashion. Zelfs Gianna van vijf wilt niet meer dat ik haar kleren klaar leg in de ochtend. Ze wilt het allemaal zelf uitzoeken. Soms zijn het wel hele rare combinaties.

Deze shoot zou ik eigenlijk alleen met Dahlia doen, maar Gianna wou ook graag mee en voelde zich een beetje buitengesloten. Nou vooruit dan, ze mocht mee en ze kreeg ook een item. Mijn squad was compleet.

Zoals jullie vast weten ligt de Moschino x H&M collectie vanaf 8 november in geselecteerde H&M winkels, maar je kunt vanaf 10.00 uur ook online shoppen. Als je iets wilt scoren dan moet je echt supersnel zijn. Bij de Balmain x H&M collectie stond ik met mijn zusje Sadhna al om 03.00 uur in de rij. Het was chaos! Toch was het mij gelukt om de items te scoren die ik graag wou.

Na afloop van de Moschino fashion show in New York, ging er een pop-up store open en kon ik alvast shoppen, lucky me. Dus dit keer hoef ik niet in de rij te gaan staan. Misschien ga ik online nog proberen wat items te scoren. Please, can somebody stop me? Niet goed voor mijn creditcard!

Dahlia draagt een t-shirt met een opdruk van Donald en Katrien Duck in de maat M. Deze kost €34,99.

Gianna heeft een Peace portemonnee. Deze kun je bevestigen aan een jasje of broek, aan een ketting of gewoon voor in je tas. Deze kost €29,99.

Ik draag een nep bontjas met aan de achterkant de opdruk MOSCHINO. Ik draag maat M en het kost €199,00. Verder draag ik een t-shirt met de opdruk H&MOSCHINO in gouden letters. Dit is een VIP exemplaar die ik heb gekregen in mijn goodiebag. Je kunt het wel kopen, maar dan met witte letters. Ik draag maat M en dit kost €24,99.

Ook heb ik een “lock” bag die ik supermooi vind. Deze kost €179,00. Ik vind dit toch wel het leukste item die ik heb gekocht. Er staat trouwens nergens H&M op aan de buitenkant.

Na de show was er een afterparty en ik had me snel omgekleed, want ik wou direct deze oversized top dragen met een opdruk van Mickey. Mickey is van top tot teen gekleed in de stijl van Jeremy Scott. Ik draag maat M en dit kost €79,99. Ik droeg tijdens de fashion show mijn Jeremy Scott x Adidas wings sneakers waar ik na 7 jaar nog steeds verliefd op ben. FYI, deze zijn heel exclusief en ze zijn glow in the dark. Tsja, alleen Jeremy Scott verzint zoiets.

De Moschino x H&M collectie is betaalbaar. Veel en veel goedkoper dan wat je normaal zou betalen voor Moschino items. Mijn Moschino rugzak uit 2015 was €649,00. Ik heb nog twee andere tassen van Moschino, waarvan één €699,00 was en de ander €495,00. Dus €179,00 voor een Moschino x H&M tasje is een hele mooie prijs.

Nog een weetje, Moschino heeft drie verschillende lijnen, MOSCHINO (de main en duurste lijn), Boutique Moschino (midden lijn) en Love Moschino (diffusion en goedkoopste lijn).

Niet iedereen zal weg kwijlen van deze collectie, het is namelijk echt opvallend, uitdagend en heel 90’s met veel gouden details. Maar daar staat Jeremy Scott bekend om, fun, cartoon, pop art en kleurrijk. Hij is zo creatief en echt geniaal. #numberonefan

Als je van plan bent wat te willen scoren dan wens ik je heel veel succes!

Mama, bedankt voor het maken van de foto’s!

Till next time.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Sadhna

    Leuke foto’s en de items zijn zo mooi. Ook ik ga donderdag (hopelijk) items scoren! #moschinofan

Geef een reactie