Je bekijkt nu HOW TO WEAR A JEANSCLUTCH

HOW TO WEAR A JEANSCLUTCH

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:4 reacties

De heuptassen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Ik hou van de 90’s stijl en daarom vind ik het zo gaaf dat er diverse merken zijn die de heuptassen weer geïntroduceerd hebben.

Ik vind het niet alleen modieus maar vooral ook handig. Het is zo fijn om mijn handen vrij te hebben tijdens boodschappen doen, tijdens het shoppen maar ook wanneer ik uitga.

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinst zien en dat is deze hele stoere trendy jeansclutch.

Het leuke van dit tasje is, is dat je het op zeven verschillende manieren kan dragen. Als clutch, jeansclutch (fannypack), schoudertas, crossbody, met ketting aan je jeans of aan de lussen van je jeans zonder ketting. Maar je kunt ook een sleutelhanger om de lus van je jeans bevestigen en dan het tasje eraan hangen. Hoe leuk is dat?

De clutches hebben een compacte formaat van 19 cm breed en 13 cm hoog. Alle belangrijke zaken passen erin, zoals mijn telefoon, bankpas, rijbewijs, auto- en huissleutels, lipstick en zakdoekjes. De clutches zijn gemaakt van hoogwaardig leer en komt uit Italië. Ook heeft het aan de binnenkant een ritssluiting.

Dinsdag 19 juni was ik naar het concert van Beyonce & Jay Z en ik droeg mijn jeansclutch. Zo handig en het staat superleuk! (Let niet op mijn haarklep die aan mijn jas vastzit)

Mijn jeansclutch is van het upcoming merk B.O.Y en dat staat voor “Beautiful On You“. Alle tasjes worden in Nederland met de hand gemaakt.  Neem vooral een kijkje op de website: https://www.beautifulonyou.nl/

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

 

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Anuradha roopram

    Super cool! Zoiets zoek ik!!

  2. Sadhna

    Stoere tas. Ik ga een kijkje nemen!

Geef een reactie