Je bekijkt nu EVEN BETTER MAKE-UP FROM CLINIQUE

EVEN BETTER MAKE-UP FROM CLINIQUE

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Make-Up
  • Bericht reacties:0 Reacties

De juiste kleur foundation vinden is soms een uitdaging. Vooral voor mij omdat ik een Aziatische huidskleur heb. Niet elke merk heeft de geschikte kleur voor mijn huid.

Bij Clinique wordt er geluisterd naar de wens van de klant “#WeHearYou “. Daarom hebben zij een uitgebreide aanbod aan Even Better Foundations, met bijna 60 kleuren op clinique.nl! Hier moet jouw kleur zeker tussen zitten.

De foundations zijn er in twee varianten, Even Better en Even Better Glow. Beiden hebben een SPF 15. De foundations zijn licht en bieden een volledige dekking aan. De foundation van Clinique belooft op lange termijn een verbetering van de glans én structuur van je huid, dankzij de vitamine C en antioxidanten die erin zitten.

De Even Better Glow foundation heeft licht reflecterende parelmoerpigmenten die jouw huid een gezonde glans geven.

Ik draag de Even Better  make-up foundation in de kleur WN 68 brulee. Ik breng het aan in het midden van het gezicht en werk dan uit naar buiten toe met een kwast.

De look heb ik afgemaakt met de Airbrush Concealer van Clinique in de kleur 02 Medium. Hiermee heb ik de donkere kringen weggewerkt en verder zorgt het voor een zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels.

Ik heb de High Impact Lash Elevating Mascara gebruikt in de kleur  01 zwart. Met deze mascara creëer je een mooie krul die de hele dag blijft zitten.

My lips are popping met Clinique Pop lipstick en primer in één! Het is hoog gepigmenteerd en in één laag heb je een volledige dekking. De lipstick blijft de hele dag zitten en droogt mijn lippen niet uit. Ik draag de kleur 06 Poppy Pop.

Jij kunt ook de Even Better Foundation proberen! Je kunt je inschrijven via Glamour.nl, klik hier en dan ontvang je een potje thuis die je kunt laten vullen met de kleur die bij jou past. Daarnaast ontvang je ook nog een waardebon van €7,50 voor aankoop van een Clinique foundation. Het potje kun je laten vullen bij Douglas.

(adviesprijs Even Better Foundation €34,00 voor 30 ml)

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie