Je bekijkt nu CARMEN SONIC FACIAL CLEANSING BRUSH

CARMEN SONIC FACIAL CLEANSING BRUSH

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Beauty
 • Bericht reacties:2 reacties

Een facial brush was nog niet aanwezig in mijn badkamer. Ik wist niet precies wat het was, was het om te scrubben, reinigen of allebei?

Onlangs heb ik van Carmen de Sonic Facial Cleansing Brush ontvangen. Dat is mooi, dacht ik. Zo kan ik nu ook kennismaken met een andere manier van mijn gezicht reinigen.

Als je mij langer volgt, weet je dat ik huidverzorging erg belangrijk vind. In april ben ik 38 geworden en eigenlijk mag ik in mijn handjes klappen dat ik nog steeds een stralende, strakke, rimpelloze huid heb. Dat wil ik natuurlijk ook zo houden.

De Facial Brush zit in een compacte verpakking. De inhoud bestaat uit;

 • Brush
 • Oplaad standaard
 • Beschermkap
 • Normale Brush opzetstuk
 • Roller Massage opzetstuk + standaard
 • USB oplaadkabel

Je kunt de brush op drie verschillende snelheden gebruiken.

 • S1 – Voorzichtig en zacht Veilig voor beschadigde of kwetsbare huid.
 • S2 – Normaal Bestemd voor normale reiniging, universeel voor alle huidtypen.
 • S3 – Volledig sonish Maximale werking van geluidsgolven als extra stimulans voor het loskomen en verwijderen van vuil en dode huidcellen.

Door het schakelen van de T knop, kun je de massagestand en T-Zone Timer inschakelen. Met het instellen van de timer wordt je eraan herinnerd om over te stappen naar een andere gezichtsgebied.
Omdat je de eerste keer voor gebruik de Facial Brush helemaal op moet laden, heb je daarna geen stopcontact of stekker meer nodig! Want de volledig opgeladen brush kan wel tot twee maanden mee voor het weer opgeladen moet worden. Erg handig, want zo kun je de brush ook erg gemakkelijk meenemen tijdens een (korte) reis.

Voor ik de Facial Brush in gebruik nam, had ik eerst een cleansing gel aangebracht op mijn gezicht. De brush opzetstuk had ik vochtig gemaakt. Ik ben begonnen op de snelheid S1, maar al gauw ben ik overgestapt naar S3 omdat ik merkte dat mijn huid dat wel aan kan. Wat een heerlijk moment, het is ontspannend en het voelt echt fijn aan. De Facial Brush is niet te groot en ligt prettig in de hand.

Nadat ik alle gezichtsgebieden ben langs gegaan met de brush, heb ik mijn gezicht gespoeld met lauw water.

Mijn poriën rondom mijn neus zijn vaak verstopt met vuil en mee-eters. Na de behandeling was er geen mee-eter te zien! Mijn huid voelt zacht aan, straalt en is diep gereinigd. Ik ben super tevreden over de facial brush en dit neem ik mee in mijn wekelijkse beauty routine.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor moederdag, get that Facial Brush!

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Sadhna

  Thanks!! Weet nu precies waar de brush voor bedoeld is. Heb het zelf nog nooit gebruikt maar denk er over na deze wel aan te schaffen.

  1. admin

   Als je het een aantal keren hebt gebruikt, wordt het echt onmisbaar. Ik ben er nu al aan gewend.

Geef een reactie