Je bekijkt nu BACK TO SCHOOL WITH KIPLING

BACK TO SCHOOL WITH KIPLING

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

Toen ik naar de middelbare school ging (1993) keek ik er echt naar uit om te shoppen voor schoolspullen. Ik had eigenlijk geen thema’s, alles was heel basic en het liefst zwart. Maar ik moest ook perse een Kipling rugzak hebben en die kreeg ik ook van mijn moeder! In het zwart, die bijna iedereen op school had. Ik vond het echt een stoere rugzak. Hij ging ook heel lang mee.

Mijn dochter Dahlia gaat volgende week starten op de middelbare school. Ik vind het zo spannend en ik merk dat zij het nu ook wel spannend gaat vinden. Ze deed er eerst heel nuchter over. We waren samen gaan shoppen voor haar schoolspullen en het was erg gezellig. De woordenboeken en wereldatlas heb ik online besteld, dat is lekker makkelijk en scheelt je sjouwen.

Op 2 augustus had ik mijn eerste pers trip met Kipling. Ik mocht Dahlia meenemen. De trip startte in Amsterdam waar we met een groepje (pers / bloggers) vertrokken richting Brussel. Het was ook onze eerste reis met de Thalys. Het Back to School event van Kipling vond plaats in het Atomium. Hoe cool is dat! Ik was er zelf nooit geweest dus ik vond het extra leuk.

Het event was goed verzorgd en het begon met een hapje en drankje. We kregen de presentatie van de nieuwe back to school tassen van Kipling te zien. Dat werd op een hele leuke manier gepresenteerd, o.a. door kinderen die een optreden deden met de rugzakken op hun rug. Het bijzondere aan deze rugzakken is dat het LED verlichting heeft.

Kipling vind het heel belangrijk dat zij meedenken aan de verkeersveiligheid van kinderen. Daarom hebben zij een collectie ontwikkeld waar LED verlichting in verwerkt zit. Je kunt dit makkelijk aan en uit zetten en ook op diverse standen. Of de kinderen nou lopend naar school gaan of fietsend, met deze tassen zijn ze altijd goed zichtbaar voor het andere verkeer. Ik vind het echt geweldig bedacht! De rugzakken zijn er in het roze, blauw en één met een print. Het typische aapje waar Kipling o.a. om bekend staat, hangt ook aan deze tassen. Het is een coole collectie wat zeker in de smaak valt bij kinderen. Ik hoop dat Kipling ook een zwarte uitvoering op de markt zal brengen.

De rugzak is stevig, ruim en heeft veel zij vakjes. In de zomervakantie hebben mijn meiden het ook als logeertas gebruikt, want je kunt er veel in kwijt.

Na de presentatie hebben we een heerlijke brunch gehad en mochten we ook nog rondlopen in het Atomium. Ik vond het wel een bijzonder monument en ik was verbaasd hoe groot het is van binnen. Vanaf de buitenkant lijken de bollen klein. Na het event kreeg Dahlia de nieuwste Kipling rugzak mee naar huis. Hoe leuk is dat!

Ik heb ook een korte vlog over onze pers trip:

Wil jij de nieuwe Kipling  BE SEEN collectie bekijken, klik dan hier.

Ik wil alle kinderen een fantastische schooljaar toewensen. Zet hem op!

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie