Je bekijkt nu nhow Amsterdam RAI

nhow Amsterdam RAI

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Travel
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op 10 januari 2020 opende nhow Amsterdam RAI hotel zijn deuren. Op woensdag 26 februari’20 is een drijvend kunstwerk tentoongesteld. Een ode aan Amsterdam, nhow Amsterdam RAI en het nhow-merk.

Het is een acht meter lang kunstwerk, het nhow Kameleon. Dit kleurrijke drijvend kunstwerk start een driedaagse grachtentour door de stad en eindigt zijn reis op de 10de verdieping van nhow Amsterdam RAI.

Elke nhow hotel heeft een thema. Zo heeft nhow Berlin als thema muziek en nhow Milan als thema mode. nhow Amsterdam RAI is een sociale en multiculturele hub van Amsterdam. Het interieur en inrichting heeft invloeden uit te de hele wereld. Veel kleur en mooie patronen.

Het hotel bied 650 hotelkamers en telt maar liefst 23 etages. Deze bestaan uit zes verschillende kamer ontwerpen geïnspireerd op de zes windrichtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest.

De unieke locatie is perfect voor meetings en events. Op de eerste etage kun je werken en netwerken.

Er is een bar op de eerste etage. De cappuccino is een aanrader! Maar borrelen is ook een optie. Probeer eens de Chameleon Cocktail, gemaakt door James Chaib (gekozen tot beste barman van Nederland in 2019). De kleur veranderd en het drankje bestaat uit bier doordrenkt met kardemom, suiker en afgetopt met tonic water. Ook verkrijgbaar als mocktail.

Op de 17e etage kun je heerlijk ontbijten met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Ook zit er terras waar je kunt genieten van het uitzicht.

Ik heb een rondleiding gekregen in drie verschillende Premium kamers. Deze kamers zitten in de punt waardoor je een prachtig uitzicht heb over de stad.

Kamer Noordwest
Kamer Noordwest
Kamer Noordwest
Kamer Oost
Kamer Oost
Kamer Zuid
Kamer Zuid

Jij kunt een overnachting winnen! De Kameleon kan je spotten tijdens de driedaagse grachtentour. Maak een foto van en met de Kameleon en deel dit op Instagram en Facebook met @CHANGEnhow. De tour eindigt op zaterdag 29 februari 2020.

Till next time.

Liefs, Reena

Geef een reactie