Je bekijkt nu NEW ITEMS, MORE STRIPES

NEW ITEMS, MORE STRIPES

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Fashion
 • Bericht reacties:1 reactie

Inmiddels weten jullie wel dat ik van streep patronen hou. Ik heb twee nieuwe items toegevoegd aan mijn garderobe. Eén daarvan is een t-shirt met halflange mouwen en een capuchon. Dit is een kort model. Het is een one-size en valt als een M.

Ook heb ik een nieuwe blouse met ruffles en een hoge kraag. Dit staat zo leuk met een rokje maar kan ook prima gecombineerd worden met jeans of een pantalon. Dit is een maat M, maar hij zit wel wat krapjes, maar kan nog net. Ik had beter een L kunnen bestellen.

De t-shirt en blouse zijn van Romwe. Romwe is een Chinese webshop waar je superleuke goedkope fashion items kunt kopen. Het is een betrouwbare webshop en de website is overzichtelijk ingericht. Je kunt betalen met iDeal, VISA, PayPal, Mastercard en American Express. Levering is gratis bij een order vanaf €51,77.  De levertijd bedraagt ongeveer 7 tot 10 werkdagen. Ik vind het een leuke webshop en zou hier wel nog een keer shoppen. Het is natuurlijk wel een risico om iets online te bestellen zonder dat je het gepast heb. Kijk dus altijd goed naar de maten en afmetingen. Wat materiaal betreft vind ik het ook wel prima.

Als je direct naar de website wilt gaan voor de t-shirt en blouse, klik je op de foto’s of via deze links

https://goo.gl/95unqK  & https://goo.gl/2wvhqJ

Till next time.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft één reactie

 1. Nikki Living Life

  The leather skirt with the fun fringe is so cute and I was totally swooning over the orange skirt and ruffle skirt when I saw it on Instagram. Had to come to your blog to look at the other pics 🙂 You paired the skirt so perfectly with the top. I adore the floral embroidery. You look stunning as always. Enjoy your weekend beautiful lady.

  Xx
  Nikki
  http://www.nikkilivinglife.com

Geef een reactie