Je bekijkt nu HEERLIJK SLAPEN MET CLUB 9 SLEEP SERVICE

HEERLIJK SLAPEN MET CLUB 9 SLEEP SERVICE

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Home
 • Bericht reacties:2 reacties

Dit keer geen fashion of beauty artikel, maar een artikel dat gaat over een matras en heerlijk slapen.

Ik probeer minstens acht uur per dag te slapen. Dat zijn best wel wat uurtjes die je in je bed doorbrengt. Besef je wel dat je 33% van je leven slaapt? Dat je tot twee liter vocht per nacht verliest en dat je 1,5 kilo per jaar aan huidschilfers verliest tijdens het slapen?

Klinkt heel smerig, vind je niet? De meeste mensen slapen niet alleen op bed, maar lezen voor het slapen gaan, kijken TV op bed of eten een ontbijtje.

Maar al dat vocht en huidschilfers in je matras is op den duur niet goed voor de gezondheid. Er ontstaan schimmels en voor de huisstofmijten is het één grote fissa. Na 5 jaar bevat je matras meer huisstofmijt dan er mensen in Los Angeles wonen! Hier heb jij je niet bij stil gestaan hè ?

Daarom is het belangrijk om je matras op tijd te vervangen. Ik heb Club 9 Sleep Service ontdekt. Huh, wat is dat?

Met de Sleep Service van Club 9 lease jij een matras voor minder dan tien euro per maand. Een matras leasen? Bestaat dat? Jazeker!

Met Club 9 heb je ieder vijf jaar een nieuw matras van hoge kwaliteit. Je betaald elke maand een vast bedrag en na vijf jaar krijg je een nieuwe en wordt je oude matras opgehaald. Club 9 zorgt ervoor dat jouw oude matras milieuvriendelijk wordt afgebroken. Hun ambitie is geen afval meer, maar 100% recycling, hoe tof is dat!

Je kunt kiezen uit verschillende matrassen, voor de rugslaper, de zijslaper en de buikslaper. De matrassen zijn wel 25 cm hoog wat heerlijk ligt.
Verder is het matras afgewerkt met een unieke tijk die zorgt voor de beste ventilatie en voorzien van een anti-slip onderzijde. Er zijn verschillende maten, zowel één- als tweepersoons matrassen.

Ik ben een zijslaper en heb een passend matras voor deze slaaphouding. Ik slaap nu zo heerlijk. Het is echt een groot verschil met mijn vorige matras. Ik wordt uitgerust wakker.

Mijn matras was binnen een paar dagen geleverd in een compacte doos. Ik kon niet geloven dat daar een tweepersoonsmatras in zit. Na het openen van de doos heb ik het plastic verwijderd en de matras had binnen enkele seconden zijn formaat.

Ben je ook toe aan een nieuw matras? Dan heb ik goed nieuws, want met de code 9NNL-SFDS-QQ6R mag ik 5% korting geven. Be smart, be lazy.

Gaaap….

Liefs, Reena

#spon

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Kyah

  Heel blij met het matras van Club9 voor ons nooit meer anders!
  En voor de mensen die het net iets te duur vinden 10% extra korting met deze code!
  QXUC-RSDX-C2EF

  1. admin

   Fijn om te horen. Ik heb dit matras nu een jaar en slaap echt heerlijk. x

Geef een reactie