DE STALKENDE EX

Op de laatste dag van het jaar 2019, schrijf ik nog even dit artikel.
Want ik ben het zat, ik ben het echt zat! En zo wil ik het nieuwe jaar niet in gaan. Daarom moet ik ook dit verhaal delen. Want mijn leven is meer dan alleen influencer/blogger zijn die elke dag vrolijke content maakt. Ook de laatste dag van het jaar probeert er iemand mij leven te verzieken door mij te stalken, niet alleen telefonisch, maar ook op mijn werk en tussendoor een fake account aan te maken.

2019 was over het algemeen een mooi jaar op zakelijke vlak. Maar privé, was het shit.
Al meer dan een jaar probeert mijn ex, de vader van Gianna, mijn leven kapot te maken. Onze relatie is al sinds oktober 2016 over. Maar eigenlijk was ik al klaar met de relatie aan het begin van 2016. Op een normale manier probeerde ik hem dat duidelijk te maken dat het niet werkt tussen ons. Maar hij accepteerde het niet. Het liefst had ik willen zien dat hij zijn trots had en zelf wegging, maar hij bleef.  Uiteindelijk is de bom gebarsten in oktober 2016 en heb ik hem op straat gezet met zijn spullen.  Hij heeft dit zelf veroorzaakt dat het op deze manier moest.
Hij heeft zich daarna rustig gehouden en daarna hebben we nog geprobeerd omwille van Gianna om normaal met elkaar te communiceren. Ook dat ging een tijdje goed. Ik ben wel altijd duidelijk geweest dat we nooit meer bij elkaar komen en dat hij ook niks hoefde te proberen.


Maar toch probeerde hij het. Hoe vaak moet ik hem dat duidelijk maken? Hij heeft mij kapot gemaakt, vernederd in het bijzijn van anderen, huiselijk geweld en nog veel meer……dus NEE, ik neem hem niet terug. Al zou hij de laatste man op deze planeet zijn! Ik moet hem niet. Deze man heeft mij diep gekwetst en teleurgesteld. 

Het is ook zo triest dat hij nog steeds aan andere mensen verteld dat we nog bij elkaar zijn en dat ik zijn vrouwtje bent. Waarom? Om mij te claimen, of omdat hij wanhopig is, niemand kan krijgen en het niet leuk vind om te zeggen tegen anderen dan hij single is?


Ik ben in de afgelopen 3 jaar heel flexibel geweest met de omgang. Ik wil niets liever dan duidelijke, vaste afspraken voor Gianna. Ik heb tig keer geprobeerd om een omgangsregeling vast te leggen. Maar hij weigert eraan mee te werken. Een kind heeft structuur en regelmaat nodig. Dus een omgangsregeling is belangrijk voor haar. Maar voor hem niet. Hij wilt Gianna zien, wanneer het hem uitkomt. Oh en als er een afspraak staat, komt hij niet opdagen en laat hij zijn kind wachten terwijl ze al haar schoenen en jas aan heeft. Ja, dit is heel vaak gebeurd. Zijn vriendjes, zijn eigen dingen zijn veel belangrijker en komen op nummer 1.  Laat ik even duidelijk zijn. Ik krijg geen alimentatie van hem. Daar heb ik ook nooit om gevraagd. Hij kwam er ooit zelf mee om de maandelijkse overblijfgeld en zwemgeld te betalen. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Dat ging een half jaar goed en daarna stopte het. Hij woont bij zijn ouders, hij betaalt daar geen kostgeld. Oh ja, de kosten voor het overblijven en zwemmen zijn bij elkaar €42,00 per maand. €42,00 euro per maand heeft hij niet over voor zijn kind! Maar elke week uitgaan en zuipen, dan kan hij wel. 


In september 2018 is het stalken begonnen. Onverwachts voor mijn deur staan, niet alleen overdag maar ook s’ nachts. Constant bellen en vragen waar ik ben, wat ik doe, met wie ik ben. Ook als Gianna bij hem was, bleef hij mij maar bellen om mij te controleren. Hij is psycho! Ziek! Ook valt hij mij op werk lastig. Hoe triest kan een mens zijn. Ik kan heel veel voorbeelden opnoemen, maar ik hou het kort. Stalken, bedreigen en intimideren heeft mij het afgelopen jaar gesloopt. Hij gaat zelfs zo ver dat hij fake accounts aanmaakt op Facebook en Instagram om mijn leven zuur te maken. Hij benaderd mijn familie en vrienden met zijn psycho gedrag. Voor mijn deur staan en bonken, aanbellen, schreeuen, bedreigen met de dood. Mijn kinderen worden daar bang van. Ja, ook ik ben bang. Want behalve geweld en zijn agressieve gedrag, dreigt hij ook een motorbende op mij af te sturen. Ik heb meerdere malen meldingen gemaakt bij de politie en daar ligt nu een aardig dik dossier. Voor nu moet ik op mijn tenen lopen, durf ik niet de gordijnen open te doen, moet ik over mijn schouders kijken. Want ik ben bang, bang dat hij mij, mijn kinderen of een andere dierbare van mij iets aan doet. 


Meewerken aan een ouderschapsplan wil hij niet. Daar heb ik me ook bij neergelegd. Want ik kan hem niet dwingen een vader te zijn voor Gianna. Dat moet hij zelf willen. Een vader zijn, is een rol die heel breed is en dat kan/wil hij niet. Gianna is zes jaar maar merkt nu al dat ze niet kan rekenen op haar vader. Ze is zo vaak teleurgesteld door hem. Hij beschadigd haar, door negatief over mij te praten tegen haar. Maar ook woorden te gebruiken die een kind van zes niet eens mag horen!!! Een voorbeeld: je moeder is een kankerhoer, je moeder is een bitch. Dat maakt haar verdrietig. Hij heeft geen idee wat hij aanricht bij haar. 


Hij is zo kansloos. Op z’n 37ste nog bij zijn ouders wonen, nooit een vaste baan, het voor elkaar krijgen om schulden te maken, loonbeslag. Maar oh de stoere jongen uithangen en denken dat hij geweldig is. Als hij een baan heeft neemt hij dat ook niet serieus. Want met al dat feesten en zuipen heeft hij zich vaak ziek gemeld. Ziek melden met als reden dat zijn broer is overleden en dat hij het daar zo zwaar mee heeft (zijn broer leeft nog) en ziek melden met als reden dat Gianna van de trap is gevallen en met spoed naar het ziekenhuis moest voor een MRI scan (ook dat is nooit gebeurd). Hoe ziek ben je dan als je zo ver gaan dat je dit verzint!


Ik wens hem alle geluk van de wereld. Ik wens hem ook alle geluk in de liefde. Maar hij moet accepteren dat ik verder ga met mijn leven en die ga ik leiden zoals IK dat wil. 


Ik ben er klaar mee en ik hoop dat hij zijn verstand, als hij dat heeft, nu eindelijk gaat gebruiken en dat hij zijn leven oppakt en gaat nadenken over zijn eigen toekomst en dat hij het verleden laat voor wat het is. Accepteert dat het over is. 


Als er vrouwen zijn die een soortgelijk iets hebben meegemaakt dan mogen jullie mij e-mailen op info@reenajagram.com, ik kan wel wat advies gebruiken.

En als er mensen zijn die denken dat ik dit verzin, geloof me…ik heb bewijs van alles!


Liefs, Reena

Leave a Reply

Translate »